Изграждане и развитие на ЦВП „Наследство БГ“Creation and development of “Heritage BG” Centre of Excellence

Връчен договор за инженеринг

На 23 април 2020 г. в Зала 1 на Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“, при спазване на предписанията за предпазване от COVID 19, беше връчен договор за изпълнение на проект BG05M2OP001-1.001-0001 „Изграждане и развитие на център за върхови постижения „Наследство БГ“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж” 2014-2020, приоритетна ос 1 „Научни изследвания и технологично развитие”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР)”.

Договорът е по обществена поръчка с предмет  „Изпълнение на инженеринг (изготвяне на работен инвестиционен проект, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор) на обект представителна сграда на Център за върхови постижения ул. „Ген. Гурко“ № 7, гр. София по проект № BG05M2OP001-1.001-0001 „Изграждане и развитие на Център за върховни постижения „Наследство БГ“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020, приоритетна ос 1 „Научни изследвания и технологично развитие“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР)“.

Изпълнителят „Строител“ ЕООД следва да изготви инвестиционен проект, да изпълни строително-монтажни, реставрационни и др. необходими дейности за обекта, да упражни авторски надзор по време на строителството, да приключи строителството и да изготви екзекутивен проект (при необходимост), да осигури гаранционна поддръжка. Срокът за изпълнение е 180 календарни дни. Общата стойност на договора е 782400 лв. (с ДДС).

Logo

About Us


Contact Us